Wilt u uw eigen camper verkopen dan kan deze bij GP-Campers op de website geplaatst worden. De Camper is dan terug te vinden onder het kopje “actueel aanbod”.

In overleg met de verkoper wordt dan de camper nadat hij door GP-Campers onderzocht is verkoop klaar gemaakt. Ook oudere campers zijn welkom.

Bemiddeling bij verkoop, stap voor stap

 1. U neemt contact op met GP-Campers en maakt een afspraak voor het aanbieden van de te bemiddelen Camper
 2. Op de afgesproken datum wordt de Camper ter bemiddeling aangeboden en vindt er een uitgebreide GP-Campers camperkeuring plaats. Zie voor voorbeeld keuringsrapport onder aankoopkeuring.
 3. Gp-Campers bepaald of de camper in bemiddeling wordt genomen en in overleg met u wordt de verkoop prijs vastgesteld, het keuringsrapport is hierbij leidend.
 4. In overleg wordt bepaald welke verbeteringen c.q. reparaties plaats moeten vinden voordat de camper aangeboden wordt voor de verkoop.
 5. De afspraken worden vastgelegd in het bemiddelingscontract welke door verkoper en door GP-Campers ondertekend wordt.
  Met het tekenen van het contract worden ook de sleutels en papieren overgedragen aan GP-Campers.
 6. De camper wordt door GP-Campers op verschillende verkoop sites aangeboden. Daarnaast komt de camper ook op de website van GP-Campers zelf te staan.
 7. Tijdens de verkoop periode wordt de camper droog gestald in de stalling van GP-Campers.
 8. GP-Campers verzorgt de afspraken met potentiële kopers en maakt het mogelijk dat potentiële kopers een bezichtiging en/of proefrit kunnen doen.
 9. Bij verkoop regelt GP-Campers de afhandeling van de verkoop en maakt het overeengekomen bedrag over aan de eigenaar.
 10. Tijdens het hele proces vindt er zo nodig bij elke te nemen stap overleg tussen GP-Campers en de eigenaar plaats.

Voorwaarden bemiddeling

 • De verkoop periode duurt 12 weken, is de camper dan nog niet verkocht dan wordt er in overleg besloten wat de volgende stappen zijn.
 • De kosten voor bemiddeling bedragen 5 % van de verkoopprijs. (excl BTW) Hier komen 50 euro advertentiekosten en verder te maken kosten bij (bv reparatiekosten).
 • De kosten worden verrekend bij de afrekening na verkoop.
 • Als de camper niet verkocht wordt worden alleen de advertentie- en eventuele reparatie kosten in rekening gebracht bij de eigenaar.
 • Verkoopt de eigenaar de camper zelf in de bemiddelingsperiode of als de camper uit de bemiddeling gehaald wordt door de eigenaar binnen deze periode dan worden 1% bemiddelingskosten, 50 euro advertentie kosten en de eventuele reparatiekosten in rekening gebracht. (Uitgangsprijs voor de bemiddelingskosten is in dat geval de vraagprijs.)