Hebt u uw mogelijk nieuwe camper gevonden maar bent u onzeker over de staat waarin deze verkeert dan bent u bij GP-Campers aan het juiste adres voor een aankoopkeuring.

GP-Campers voert voor u een uitgebreide keuring uit waarbij uiteraard een vochtmeting niet ontbreekt.
Zie voor alle controle punten het keuringsrapport elders op deze site.

Het is mogelijk deze aankoopkeuring in combinatie met een (diagnostische) APK uit te laten voeren. GP-Campers voert de camperkeuring uit en de auto wordt dan gecontroleerd door een BOVAG garagebedrijf op alle APK punten. Dit geeft een compleet beeld van de camper en de mogelijk te verwachten kosten in de toekomst, indien u overgaat tot aankoop van de camper.

Deze keuring is een aankoopkeuring en resulteert in een conclusie over de staat van de camper, een prijs indicatie en een advies over aankoop. Wij raden aan de definitieve prijsafspraak met de verkoper daarom ook uit te stellen tot na de keuring.

zie de reacties van mensen waar de aankoopkeuring uitgevoerd is:

foto mp keuring

GP-Campers voert indien gewenst deze keuring op locatie uit.

Kortom wilt u meer zekerheid over een eventueel aan te schaffen camper neem dan contact op met GP-Campers.

Kosten:
Losse aankoopkeuring € 180,00 incl BTW (€ 148,76 excl BTW)
Aankoopkeuring met diagnostische APK € 235,00 incl BTW (€ 194.21 excl BTW)

Keuring op locatie € 0,50 / km

Werkwijze

  1. U neemt contact op met GP-Campers via de telefoon of de mail, en maakt een afspraak over de datum, tijd en plaats van de keuring.
  2. Op de afgesproken datum en tijd komt u met de camper naar GP-Campers toe of komt GP-campers naar de afgesproken locatie toe alwaar de keuring plaats vindt.
  3. Na de keuring krijgt u een mondeling verslag van de bevindingen van de camperkeuring en de eventueel uitgevoerde APK keuring.
  4. GP-campers maakt een keuringsrapport op en deze krijgt u zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Het is uiteraard mogelijk bij de keuring aanwezig te zijn.